fbpx

ome4

15. februārī klubā Omas Briljants (Audēju ielā 7) notiks pirmais šī gada „Very Cool Omas Funk“ pasākums, kurā  jazz/funk grupa VERY COOL PEOPLE uzstāsies kopā ar fantastisko dziedātāju Maiju Sējāni.

Kā jau katram no „Very Cool Omas Funk“ koncertam VCP un viesis, šoreiz apburošā Maija Sējāne, gatavo speciālu muzikālu programmu, kuru klausītājiem būs unikāla iespēja dzirdēt Omas guļamistabā(kluba otrajā stāvā). Kā jau ierasts koncerta laikā uz skatuves kāps arī kāds pārsteiguma viesis. Šie pasākumi netiek atkārtoti, līdz ar to kluba apmeklētājiem ir tikai vienreizēja iespēja tos dzirdēt.

“Very Cool People tiešām ir very cool un man būs milzīgs prieks spēlēt kopā ar viņiem. Mūsu kopīgi gatavotajā programmā būs pa mazumiņam no visa kā. Būs interesanti un grūvīgi!“ tā par gaidāmo koncertu Maija Sējāne.

Šis jau būs ceturtais pasākums no koncertu sērijas „Very Cool Omas Funk“, pirmajos trijos pasākumos kopā ar Very Cool People jau uztājušies vokālais ansamblis „Limonāde“, dziedātājs Ralfs Eilands, kā arī reperi Edavārdi un Ansis Kolmanis.

Īpašais viesis: Maija Sējāne – balss; Elvijs Grafcovs – ģitāra; Maris Vitkus – taustiņi; Maris Jekabsons – sax; Valters Sprūdžs – bass; Edijs Simins – bungas.

IEEJA: BRĪVA;

STARTS: 21:00

Te neliels ieskats iepriekšējos Omas Funk pasākumos ar Ralfu Eilandu un MC Edavaārdi & Ansis:

Pasākumu atbalsta:

Riga_Radio_logo

draugiem_logo_h

Easyget logo

md-logo